KPN Black Friday deal 2022

Het is weer die tijd van het jaar waarin KPN een aantal geweldige Black Friday deals aanbiedt op hun internet, TV en alles-in-1 pakketten! Voor een beperkte tijd kun je een Philips 43″ Ultra HD TV ter waarde van € 499,- helemaal gratis krijgen als je tijdens de KPN Black Friday actieperiode een KPN thuisinternetabonnement, internet en TV of alles-in-1 pakket bestelt. Of, als je dat liever hebt, kun je kiezen voor een Philips Soundbar ter waarde van € 399,- of kiezen voor 6 maanden extra korting op je KPN internet en TV abonnement. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een geweldige deal op je KPN thuis internet, TV en alles-in-1 pakket deze Black Friday 2022!

De voordelen van KPN als internet provider

KPN is een van de populairste internetproviders in Nederland. Het bedrijf levert al meer dan 20 jaar internetdiensten en heeft een sterke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en klantenservice.

KPN biedt een breed scala aan internetpakketten voor alle budgetten en wensen. KPN innoveert en investeert voortdurend in zijn netwerk om ervoor te zorgen dat zijn klanten altijd de best mogelijke ervaring hebben. Het bedrijf heeft onlangs een nieuw glasvezelnetwerk gelanceerd dat snelheden tot 1 Gbps biedt.

Ook voor bedrijven is KPN een uitstekende keuze. Het bedrijf biedt een breed scala aan business-grade diensten, zoals business-grade e-mail en webhosting, waarmee je bedrijf de concurrentie voor kan blijven.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare internetprovider, dan is KPN zeker het overwegen waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven